Aktivnosti i resursi Fondacije Tempus za podršku karijernom vođenju i savetovanju u školama

Vebinar ima za cilj informisanje o dostupnim resursima i aktivnostima Euroguidance i Europass centara Fondacije Tempus koji služe stručnom usavršavanju nastavnika, stručnih saradnika i drugih zaposlenih u osnovim i srednjim školama u oblasti karijernog vođenja i savetovanja, uključujući akreditovane obuke, bazu obrazovnih mogućnosti, aktivnosti u okviru upisne kampanje i slično.

Vebinar se održava u sredu, 23. decembra 2020. godine od 12.30 do 13.15 časova, a za prijavu učešća potrebno je popuniti prijavni formular u nastavku do 23. decembra u 10 časova.

Polja označena * je obavezno popuniti.

Obaveštavamo Vas da Fondacija Tempus, nažalost, nije u prilici da izda posebne potvrde o učešću na informativnim vebinarima koje organizujemo i sprovodimo. Naime, zbog prirode ovakvih kratkih informativnih sesija, kao i onlajn formata koji podrazumeva da učesnici ostavljaju samo ime (koje čak ne mora ni da odgovara realnosti jer ovakva forma podržava i anonimno praćenje sadržaja vebinara), nemamo mogućnost izdavanja zasebnih potvrda o učešću.