Eurodesk – informacije o mobilnosti za mlade

Informativni centar Fondacije Tempus organizuje prezentaciju i vebinar iste sadržine, na temu: Eurodesk – informacije o mobilnosti za mlade.

Prezentacija se održava u sredu, 9. oktobra 2019. godine u prostorijama Info centra (Terazije 39, I sprat, Beograd), sa početkom u 17 časova. Vebinar se održava u utorak, 22. oktobra, sa početkom u 12 časova.

Prezentacija i vebinar iste sadržine namenjeni su svim mladima i osobama koje rade sa mladima (omladinskim radnicima), kao i ostalim zainteresovanim za Eurodesk mrežu, koja pruža informacije o mogućnostima za mobilnost mladih, promoviše evropske programe mobilnosti kao što su Erazmus+ i Evropska inicijativa za solidarnost, ohrabruje aktivno građanstvo mladih i razvoj politika za mlade. Biće takođe reči o Evropskom portalu za mlade koga Eurodesk mreža uređuje.

Događaje organizuje nacionalni Eurodesk centar u Srbiji, u sklopu kampanje „Time to move“ koju Eurodesk mreža svakog oktobra sprovodi širom Evrope.

Učešće na prezentaciji i vebinaru je besplatno, a za prijavu učešća potrebno je popuniti kratak prijavni formular u nastavku.

Prezentacija može biti fotografisana u svrhu informisanja javnosti o događaju.

Pitanja obeležena * su obavezna.