Iz prve ruke – iskustva podnošenja i sprovođenja Erazmus+ projekta mobilnosti za obrazovanje odraslih

Vebinar se organizuje u susret drugom konkursnom roku za podnošenje projekata mobilnosti u oblasti obrazovanja odraslih u okviru poziva za 2021. godinu, koji se očekuje tokom jeseni. Cilj vebinara je da informiše predstavnike škola za osnovno obrazovanje odraslih kao i drugih ustanova i organizacija u ovoj oblasti i ohrabri ih za podnošenje projekata mobilnosti, i to prenošenjem iskustava i praktičnih saveta iz prve ruke, od strane predstavika ustanove koja je uspešno realizovala ovaj tip projekta u prethodnom periodu.

Vebinar se održava u ponedeljak, 30. avgusta, sa početkom u 16 časova, a za prijavu učešća potrebno je popuniti kratak prijavni formular, do 29. avgusta u 23.59 časova.

Polja označena zvezdicom* je obavezno popuniti.

Obaveštavamo Vas da Fondacija Tempus, nažalost, nije u prilici da izdaje posebne potvrde o učešću na informativnim vebinarima koje organizujemo i sprovodimo. Naime, zbog prirode ovakvih kratkih informativnih sesija, kao i onlajn formata koji podrazumeva da učesnici ostavljaju samo ime (koje čak ne mora ni da odgovara realnosti jer ovakva forma podržava i anonimno praćenje sadržaja vebinara), nemamo mogućnost izdavanja zasebnih potvrda o učešću.