Vebinar: Kako da pronađete partnere za Erazmus+ projekte?

Vebinar je namenjen predstavnicima organizacija i ustanova aktivnih u sektorima obrazovanja, mladih i sporta koji žele da se informišu o dostupnim resursima koji mogu olakšati povezivanje sa kolegama širom Evrope i pronalaženje partnera za učestvovanje u Erazmus+ projektima. Prisutni će moći da se upoznaju sa bazom svih do sada odobrenih Erazmus+ projekata – Erasmus+ project results, platformama eTwinning, School Education Gateway i EPALE, kao i drugim alatima za pronalaženje partnerskih organizacija u inostranstvu, poput OTLAS platforme koja okuplja organizacije aktivne u sektoru mladih.

Vebinar se održava u petak, 16. aprila sa početkom u 16 časova, a za prijavu učešća potrebno je popuniti kratak prijavni formular u nastavku, do 16. aprila u podne.

Polja označena zvezdicom * je obavezno popuniti.

Obaveštavamo Vas da Fondacija Tempus, nažalost, nije u prilici da izdaje posebne potvrde o učešću na informativnim vebinarima koje organizujemo i sprovodimo. Naime, zbog prirode ovakvih kratkih informativnih sesija, kao i onlajn formata koji podrazumeva da učesnici ostavljaju samo ime (koje čak ne mora ni da odgovara realnosti jer ovakva forma podržava i anonimno praćenje sadržaja vebinara), nemamo mogućnost izdavanja zasebnih potvrda o učešću.