Prezentacija: Erazmus+ mobilnost nastavnika – iz prve ruke

Prezenzacija će se održati uživo u Info centru Fondacije Tempus (Beograd, Terazije 39, I sprat) u sredu, 20. oktobra od 17 do 18 časova, uz puno poštovanje epidemioloških mera (obavezno nošenje zaštitne maske, ograničenje broja učesnika i držanje međusobne distance).

AŽURIRANO: Zbog nepovoljne epidemiološke situacije, događaj će umesto u Info centru, biti održan online, u istom terminu.

Događaj je namenjen direktorima, nastavnicima i stručnim saradnicima škola, predškolskih i ustanova za obrazovanje odraslih, a organizuje se u susret predstojećem opštem pozivu za Erazmus+ projekte za 2022. godinu. Prisutni će iz iskustva sa mobilnosti kolega i razgovora sa njima moći da saznaju kako izgleda mobilnost nastavnika sprovedena kroz KA1 projekte Erazmus+ programa, koje aktivnosti se mogu sprovoditi u inostranstvu, koja se znanja i veštine mobilnošću mogu steći i unaprediti, i zašto je sve to važno i za pojedince i za njihove ustanove.

Za prijavu učešća potrebno je popuniti kratak prijavni formular, najkasnije do 20. oktobra u 12 časova.

Obaveštavamo Vas da Fondacija Tempus, nažalost, nije u prilici da izdaje posebne potvrde o učešću na informativnim događajima koje organizujemo i sprovodimo.