Prezentacija: Kako na studentsku razmenu kroz programe Erazmus+ i CEEPUS?

Prezentacija će se održati uživo u Info centru Fondacije Tempus (Beograd, Terazije 39, I sprat) u utorak, 21. septembra od 16 do 17 časova, uz puno poštovanje epidemioloških mera (obavezno nošenje zaštitne maske, ograničenje broja učesnika i držanje međusobne distance).

Prezentacija je namenjena aktuelnim i budućim studentima osnovnih, master i doktorskih studija na visokoškolskim ustanovama u Srbiji koji su zainteresovani da jedan deo svojih studija provedu na stipendiranoj studentskoj razmeni u inostranstvu kroz programe Erazmus+ i CEEPUS. Na vebinaru će biti reči o aktuelnim mogućnostima za prijavu, uslovima učešća, visini i obuhvatu stipendija, potrebnoj dokumentaciji i načinu prijave. Erazmus+ je program Evropske unije koji omogućava razmene studenata državnih i privatnih visokoškolskih ustanova iz Srbije u zemljama Evrope i šire, dok je CEEPUS srednjovropski program koji studentima državnih visokoškolskih ustanova omogućava razmene u zemljama srednje i jugoistočne Evrope.

Za prijavu učešća potrebno je popuniti kratak prijavni formular u nastavku, najkasnije do 20. septembra u 15 časova. Imajući u vidu ograničenje broja mesta, prednost će dobiti prijave koje budu podnete ranije.