Vebinar: Erasmus+ project results – pretraga baze odobrenih projekata i organizaciја

Vebinar je pre svih namenjen predstavnicima organizacija i ustanova u oblasti obrazovanja, mladih i sporta koji planiraju da u narednom ciklusu učestvuju u prijavama Erazmus+ projekata ili saznaju i koriste rezultate sprovedenih projekata, ali i predstavnicima ostalih organizacija i ustanova, kao i pojedincima, koji žele da saznaju više o Erasmus+ project results – platformi svih do sada odobrenih Erazmus+ projekata.

Učesnici vebinara će moći da saznaju šta sve sadrži ova platforma, kako se vrši pretraga projekata i organizacija koje su u njima učestvovale, i na taj način je iskoriste je kao inspiraciju za svoje buduće projekte i potragu za partnerskim organizacijama.

Jednočasovni vebinar se održava u četvrtak, 27. avgusta u 16 časova, a za prijavu je potrebno popuniti kratak registracioni fomular u nastavku.

Polja obeležena * su obavezna.

Obaveštavamo Vas da Fondacija Tempus, nažalost, nije u prilici da izdaje posebne potvrde o učešću na informativnim vebinarima koje organizujemo i sprovodimo. Naime, zbog prirode ovakvih kratkih informativnih sesija, kao i onlajn formata koji podrazumeva da učesnici ostavljaju samo ime (koje čak ne mora ni da odgovara realnosti jer ovakva forma podržava i anonimno praćenje sadržaja vebinara), nemamo mogućnost izdavanja zasebnih potvrda o učešću.