Vebinar: Kako koristiti novi Europass u radu sa učenicima i mladima?

Vebinar je namenjen nastavnicima i omladinskim radnicima koji sa učenicima i mladima sprovode, ili su zainteresovani za sprovođenje, aktivnosti na predstavljanju znanja i veština kroz radnu biografiju (CV).

Učesnici će saznati kako se koristi inovirana Europass platforma za kreiranje ličnog profila, CV-a i motivacionog pisma, i kako se ona može iskoristiti u kontekstu rada sa učenicima i mladima na prepoznavanju, samoproceni, definisanju i predstavljanju veština i znanja.

Vebinar se održava u petak, 19. februara sa početkom u 16 časova, a za prijavu učešća potrebno je popuniti kratak prijavni formular u nastavku, do 19. februara u podne.

Polja označena zvezdicom* je obavezno popuniti.

Obaveštavamo Vas da Fondacija Tempus, nažalost, nije u prilici da izdaje posebne potvrde o učešću na informativnim vebinarima koje organizujemo i sprovodimo. Naime, zbog prirode ovakvih kratkih informativnih sesija, kao i onlajn formata koji podrazumeva da učesnici ostavljaju samo ime (koje čak ne mora ni da odgovara realnosti jer ovakva forma podržava i anonimno praćenje sadržaja vebinara), nemamo mogućnost izdavanja zasebnih potvrda o učešću.