Vebinar: Novi Erazmus+ program i poziv za podnošenje projekata

Povodom početka novog Erazmus+ programa (2021-2027) i otvaranja Erazmus+ Opšteg poziva za podnošenje predloga projekata za 2021. godinu, Informativni centar Fondacije Tempus organizuje vebinar sa ciljem upoznavanja svih zainteresovanih predstavnika organizacija i ustanova iz Srbije iz sektora obrazovanja, mladih i sporta sa novim programom i mogućnostima koje su na raspolaganju u konkursnom roku za 2021. godinu. Prisutni će se između ostalog upoznati sa glavnim obeležjima i novinama u programu, različitim vrstama projekata u kojima organizacije i ustanove mogu učestvovati, načinom njihovog podnošenja, kao i podrškom Fondacije Tempus koja im je pritom dostupna. U drugom delu vebinara, predstavnici Informativnog centra i projektnih grupa Fondacije biće na raspolaganju za sva opšta i specifična pitanja učesnika.

Jednočasovni vebinar u istom formatu realizuje se u tri različita termina, a moguće je prijaviti se za jedan: 13. aprila od 12 do 13 časova, 21. aprila od 16 do 17 časova i 26. aprila od 14 do 15 časova. Za prijavu učešća potrebno je popuniti kratak prijavni formular , najkasnije do 17 časova na dan uoči dana održavanja vebinara.

Polja označena zvezdicom* je obavezno popuniti.

Obaveštavamo Vas da Fondacija Tempus, nažalost, nije u prilici da izdaje posebne potvrde o učešću na informativnim vebinarima koje organizujemo i sprovodimo. Naime, zbog prirode ovakvih kratkih informativnih sesija, kao i onlajn formata koji podrazumeva da učesnici ostavljaju samo ime (koje čak ne mora ni da odgovara realnosti jer ovakva forma podržava i anonimno praćenje sadržaja vebinara), nemamo mogućnost izdavanja zasebnih potvrda o učešću.

NAPOMENA: Ukoliko do dana održavanja vebinara niste primili potvrdu o učešću sa linkom za pristup vebinaru, molimo Vas da proverite druge foldere u Vašem inboksu, poput foldera „Promocije“ ili junk/spam foldera. Zahvaljujemo na saradnji.