Vodič kroz aplikacione formulare za projekte partnerstava u oblasti sporta

Jednočasovni vebinar namenjen je predstavnicima sportskih klubova, društava, saveza, udruženja, kao i drugim organizacijama i ustanovama aktivnim u oblasti sporta, zainteresovanim za učešće u Erazmus+ projektima Partnerstava za saradnju i Malih partnerstava u oblasti sporta u aktuelnom pozivu (rok 17. jun 2021. godine). Učesnici vebinara će dobiti opšte informacije o aplikacionim formularima za podnošenje ovih vrsta projekata i moći će da se informišu o tehničkim aspektima postupka apliciranja putem portala Funding & tender opportunities.

Vebinar se održava u petak, 4. juna, sa početkom u 16 časova. Za učešće na vebinaru potrebno je popuniti kratak prijavni formular najkasnije do 3. juna u 15 časova.

Polja označena zvezdicom* je obavezno popuniti.

Obaveštavamo Vas da Fondacija Tempus, nažalost, nije u prilici da izdaje posebne potvrde o učešću na informativnim vebinarima koje organizujemo i sprovodimo. Naime, zbog prirode ovakvih kratkih informativnih sesija, kao i onlajn formata koji podrazumeva da učesnici ostavljaju samo ime (koje čak ne mora ni da odgovara realnosti jer ovakva forma podržava i anonimno praćenje sadržaja vebinara), nemamo mogućnost izdavanja zasebnih potvrda o učešću.